How do you determine from the job queue if deinterlacing was activated ?

HandBrake for Windows support
Forum rules
An Activity Log is required for support requests. Please read How-to get an activity log? for details on how and why this should be provided.
Post Reply
Hanbrakeur
Regular User
Posts: 75
Joined: Mon Jun 30, 2014 10:39 pm

How do you determine from the job queue if deinterlacing was activated ?

Post by Hanbrakeur »

Hello,

My current job is taking a lot of time and I'm wondering if I haven't mistakenly activated deinterlacing.

Is it possible to know if deinterlacing was activated for the current job ? I can't find this info anywhere in the job summary. Apparently te only way to have this piece of information is to send the job back to the main window for editing, but it would automatically terminate the encoding.

Thanks for your help.

Screenshot : https://i.ibb.co/QXjCG3n/SS-09-10-2019-04-51-19.jpg

Image
User avatar
Rodeo
HandBrake Team
Posts: 12585
Joined: Tue Mar 03, 2009 8:55 pm

Re: How do you determine from the job queue if deinterlacing was activated ?

Post by Rodeo »

Well looking directly at the activity log text output, under job configuration, there's a section for filters. If the encode is already in progress you can find it there. Not terribly practical but that's the best you can do with version 1.2.2 I guess.
Hanbrakeur
Regular User
Posts: 75
Joined: Mon Jun 30, 2014 10:39 pm

Re: How do you determine from the job queue if deinterlacing was activated ?

Post by Hanbrakeur »

Thanks for your help Rodeo.
Post Reply