Beginning of srt is not showing up in final video

HandBrake for Mac support
Forum rules
An Activity Log is required for support requests. Please read How-to get an activity log? for details on how and why this should be provided.
Post Reply
alypie
New User
Posts: 1
Joined: Mon Aug 26, 2019 11:21 pm

Beginning of srt is not showing up in final video

Post by alypie »

Description of problem or question:

I have uploaded the srt into the video and once I finish encoding all the subtitles are there but not the first 5 seconds, although they are included in the srt file.


Steps to reproduce the problem (If Applicable):

Tried re uploading


HandBrake version (e.g., 1.0.0):

1.2.2.


Operating system and version (e.g., Ubuntu 16.04 LTS, macOS 10.13 High Sierra, Windows 10 Creators Update):

Mac OS (0.12.6 )


HandBrake Activity Log ***required*** (see How-to get an activity log)

Code: Select all

Please replace this text with the contents of your log file between the two code tags - OR -  provide a pastebin URL in place of these 3 lines.
Woodstock
Veteran User
Posts: 3760
Joined: Tue Aug 27, 2013 6:39 am

Re: Beginning of srt is not showing up in final video

Post by Woodstock »

And the log file from your attempts can be found... where?
mduell
Veteran User
Posts: 7195
Joined: Sat Apr 21, 2007 8:54 pm

Re: Beginning of srt is not showing up in final video

Post by mduell »

An Activity Log is required for support requests. Please read How-to get an activity log? for details on how and why this should be provided.
rollin_eng
Veteran User
Posts: 3535
Joined: Wed May 04, 2011 11:06 pm

Re: Beginning of srt is not showing up in final video

Post by rollin_eng »

Could you please post your HB logs, instructions can be found here:

https://handbrake.fr/docs/en/latest/hel ... y-log.html
soweo
New User
Posts: 1
Joined: Thu May 21, 2020 3:58 pm

Re: Beginning of srt is not showing up in final video

Post by soweo »

burning in captions from an SRT file not showing up in the beginning either. here is my log - https://pastebin.com/KMwHRKKf
Woodstock
Veteran User
Posts: 3760
Joined: Tue Aug 27, 2013 6:39 am

Re: Beginning of srt is not showing up in final video

Post by Woodstock »

[10:58:22] sync: first pts subtitle 0xff is 0
[10:58:22] sync: subtitle 0xff duration <= 0, PTS 0
The beginning time stamp on your SRT file is essentially before the start of the video. You need to adjust it to be at least zero with a positive duration.
Post Reply