Audio not in sync with video

HandBrake for Windows support
Forum rules
An Activity Log is required for support requests. Please read How-to get an activity log? for details on how and why this should be provided.
Post Reply
ctnvca
Posts: 2
Joined: Thu Jul 12, 2018 10:17 pm

Audio not in sync with video

Post by ctnvca » Thu Jul 12, 2018 10:33 pm

Description of problem or question:

I need simple instructions on fixing a video with out-of-sync- audio.


Steps to reproduce the problem (If Applicable):




HandBrake version (e.g., 1.0.0):1.1.1 64 bit




Operating system and version (e.g., Ubuntu 16.04 LTS, macOS 10.13 High Sierra, Windows 10 Creators Update):
W10Pro



HandBrake Activity Log ***required*** (see [url=https://handbrake.fr/doHandBrake 1.1.1 (2018061800) - 64bit
OS: Microsoft Windows NT 10.0.16299.0 - 64bit
CPU: AMD A10-9600P RADEON R5, 10 COMPUTE CORES 4C+6G
Ram: 7647 MB,
GPU Information:
AMD Radeon(TM) R5 Graphics - 21.19.414.2560
Screen: 1366x768
Temp Dir: C:\Users\ctnvc\AppData\Local\Temp\
Install Dir: C:\Program Files\HandBrake
Data Dir: C:\Users\ctnvc\AppData\Roaming\HandBrake Team\HandBrake\1.1.1.0

-------------------------------------------


# Starting Encode ...

[13:55:46] hb_init: starting libhb thread
[13:55:46] 1 job(s) to process
[13:55:46] json job:
{
"Audio": {
"AudioList": [
{
"Bitrate": 160,
"DRC": 0.0,cs/en/latest/help/activity-log.html] How-to get an activity log[/url])

rollin_eng
Veteran User
Posts: 2819
Joined: Wed May 04, 2011 11:06 pm

Re: Audio not in sync with video

Post by rollin_eng » Fri Jul 13, 2018 7:39 am

Could you please post your full log.

User avatar
JohnAStebbins
HandBrake Team
Posts: 5169
Joined: Sat Feb 09, 2008 7:21 pm

Re: Audio not in sync with video

Post by JohnAStebbins » Fri Jul 13, 2018 2:25 pm

Are you saying that your original source video has out of sync audio? If so, this is not something HandBrake can fix. I don't know off hand what tool might do this. Maybe someone else has some idea.

ctnvca
Posts: 2
Joined: Thu Jul 12, 2018 10:17 pm

Re: Audio not in sync with video

Post by ctnvca » Fri Jul 13, 2018 7:03 pm

Thank you.

Post Reply