Handbrake for windows 7

General questions or discussion about HandBrake, Video and/or audio transcoding, trends etc.
Post Reply
PaddyB
New User
Posts: 2
Joined: Mon Feb 12, 2024 12:51 pm

Handbrake for windows 7

Post by PaddyB »

Description of problem or question:
Hi. I am still using Windows 7 (until I am able to upgrade) and I would like to know which version of Handbrake will work with this OS? Thanks



Steps to reproduce the problem (If Applicable):




HandBrake version (e.g., 1.0.0):




Operating system and version (e.g., Ubuntu 16.04 LTS, macOS 10.13 High Sierra, Windows 10 Creators Update):




HandBrake Activity Log ***required*** (see How-to get an activity log)

Code: Select all

Please replace this text with the contents of your log file between the two code tags - OR -  provide a pastebin URL in place of these 3 lines.
If you are unable to do so, please state why so we can help you.
rollin_eng
Veteran User
Posts: 4816
Joined: Wed May 04, 2011 11:06 pm

Re: Handbrake for windows 7

Post by rollin_eng »

PaddyB
New User
Posts: 2
Joined: Mon Feb 12, 2024 12:51 pm

Re: Handbrake for windows 7

Post by PaddyB »

Thank you. Much appreciated
Post Reply