With upcoming changes to data protection and privacy laws in Europe coming into effect soon, we thought this would be a good time to remind everyone that we do have a privacy policy.
This applies to all users and visitors world-wide.

We have made a few changes to the language to make it clearer in relation to this new regulation but fundamentally, the terms and your rights are unchanged.

If you have any questions about this, please feel free to ask in the General Forum

Hang at 00.00%

HandBrake for Windows support
Forum rules
An Activity Log is required for support requests. Please read How-to get an activity log? for details on how and why this should be provided.
User avatar
Rodeo
HandBrake Team
Posts: 11869
Joined: Tue Mar 03, 2009 8:55 pm

Re: Hang at 00.00%

Post by Rodeo » Tue Jan 23, 2018 2:39 pm

Found what's happening, but no idea on how to fix it yet, I'm not familiar with the code where the issue lies.

User avatar
JohnAStebbins
HandBrake Team
Posts: 5125
Joined: Sat Feb 09, 2008 7:21 pm

Re: Hang at 00.00%

Post by JohnAStebbins » Thu Jan 25, 2018 12:21 am

@Rodeo, could you please post a CLI log with -v3. I can't seem to reproduce the issue.

User avatar
Rodeo
HandBrake Team
Posts: 11869
Joined: Tue Mar 03, 2009 8:55 pm

Re: Hang at 00.00%

Post by Rodeo » Thu Jan 25, 2018 7:19 pm

JohnAStebbins wrote:
Thu Jan 25, 2018 12:21 am
@Rodeo, could you please post a CLI log with -v3. I can't seem to reproduce the issue.
Could we discuss this on IRC? I know where we hang in the code, just not sure how we reach the condition and/or how to resolve the situation without potentially dropping more audio than we need to…

Schmengie
Posts: 25
Joined: Wed Jan 17, 2018 8:39 am

Re: Hang at 00.00%

Post by Schmengie » Fri Jan 26, 2018 11:04 am

Is it looking like preserving the lossless audio tracks could be impossible?

User avatar
s55
HandBrake Team
Posts: 9111
Joined: Sun Dec 24, 2006 1:05 pm

Re: Hang at 00.00%

Post by s55 » Fri Jan 26, 2018 1:18 pm


Schmengie
Posts: 25
Joined: Wed Jan 17, 2018 8:39 am

Re: Hang at 00.00%

Post by Schmengie » Sun Jan 28, 2018 5:02 am

It seems to be working. :D

Out of curiosity, what did you change?

User avatar
Rodeo
HandBrake Team
Posts: 11869
Joined: Tue Mar 03, 2009 8:55 pm

Re: Hang at 00.00%

Post by Rodeo » Sun Jan 28, 2018 12:55 pm


Post Reply