help with handbrakecli code

HandBrake for Windows support
Forum rules
An Activity Log is required for support requests. Please read How-to get an activity log? for details on how and why this should be provided.
Post Reply
johnzapf
Posts: 29
Joined: Tue Jun 07, 2016 2:44 pm

help with handbrakecli code

Post by johnzapf » Thu Dec 01, 2016 8:07 pm

I am trying to use handbrakecli to automate things for me. I can do basic things and that works, but when I make a custom profile and add to the code like -Z "John" it doesn't seam to use that profile. So then when I try to do all by code and I cant figure out how to use --encoder-preset-list etc, how do i write the code? --preset placebo or --preset "placebo" or -preset placebo, etc... does not work, can some help me with the right way to do this, I am not a coder and reading the cli documentation for 4 days has not explained how to do this as there is no examples.

thanks
John

rollin_eng
Veteran User
Posts: 3146
Joined: Wed May 04, 2011 11:06 pm

Re: help with handbrakecli code

Post by rollin_eng » Thu Dec 01, 2016 8:37 pm

Could you please post your logs, instructions can be found here:

viewtopic.php?f=6&t=31236

johnzapf
Posts: 29
Joined: Tue Jun 07, 2016 2:44 pm

Re: help with handbrakecli code

Post by johnzapf » Thu Dec 01, 2016 9:23 pm

Thanks for the heads up, as soon as I saw the logs it showed me all I need to no to get my code right,

Thanks
John

johnzapf
Posts: 29
Joined: Tue Jun 07, 2016 2:44 pm

Re: help with handbrakecli code

Post by johnzapf » Thu Dec 01, 2016 9:23 pm

it would be nice if there was a cli preview button in handbrake.

Post Reply