Page 1 of 1

Why isn't handbrake using all cores on my i7 920 ?

Posted: Sun Jun 28, 2009 3:58 am
by Omarko
Image

running Vista 64bit, just Xvid encoding ...

Re: Why isn't handbrake using all cores on my i7 920 ?

Posted: Sun Jun 28, 2009 10:43 am
by s55
Xvid has really poor threading. Your lucky if it uses more than 2 cores.

Re: Why isn't handbrake using all cores on my i7 920 ?

Posted: Sun Apr 25, 2010 9:48 pm
by stmiller
Use x264