Queue import / export

General questions or discussion about HandBrake, Video and/or audio transcoding, trends etc.
Post Reply
Ayoross
Posts: 48
Joined: Mon Jun 11, 2012 9:07 pm

Queue import / export

Post by Ayoross » Fri Jun 22, 2018 7:32 pm

Hi all,

With the current handbrake release, it is no more possible to import a queue.
It was an easy way to "mass modify" some settings with a text editor, for example the quality factor or whatever.
Please allow handbrake GUI to import the json export.
Thanks.

Woodstock
Veteran User
Posts: 2602
Joined: Tue Aug 27, 2013 6:39 am

Re: Queue import / export

Post by Woodstock » Fri Jun 22, 2018 8:29 pm

Handbrake CLI already can import the JSON.

--queue-import-file <filename>

mduell
Veteran User
Posts: 6025
Joined: Sat Apr 21, 2007 8:54 pm

Re: Queue import / export

Post by mduell » Fri Jun 22, 2018 8:32 pm

This was never the intended use of the queue, is not going to be supported, and has already been posted.

Post Reply