"Presets" in next version question

General questions or discussion about HandBrake, Video and/or audio transcoding, trends etc.
Post Reply
brianlees
Regular User
Posts: 63
Joined: Wed Mar 28, 2007 2:17 am

"Presets" in next version question

Post by brianlees »

Quick question - I know that the next version with have presets...which sounds like a great idea. Will there also be an option to import and export preset settings so we easily can share them with one another?

If this is mentioned somewhere already, I apologize in advance. I did some searching, but I didn't see it mentioned.

baggss
Moderator
Posts: 886
Joined: Tue Jan 02, 2007 8:21 am

Post by baggss »

Not that I know of, no. I'm not sure why you would want, it's not like making them is hard.

deckeda
Regular User
Posts: 138
Joined: Thu Feb 22, 2007 8:38 am

Post by deckeda »

True, however copying the file that holds them is even easier, especially if you have multiple presets to share or wish to reduce typos.


brianlees, look for it in your Application Support folder, inside your username's Library:
jbrjake wrote:~/Library/Application\ Support/HandBrake/UserPresets.plist

Post Reply