When I press start encode immediately fails

HandBrake for Mac support
Forum rules
An Activity Log is required for support requests. Please read How-to get an activity log? for details on how and why this should be provided.
Post Reply
mm17315511
Posts: 1
Joined: Wed Nov 04, 2020 7:07 pm

When I press start encode immediately fails

Post by mm17315511 »

Hi,

I'm on a 2012 Mcbook Pro, Catalina, version 10.15.7. I'm trying to convert some 23 FPS DSLR footage from variable frame rate to Constant frame rate and 59 fps to make the rest of my clips I took with another (better) camera. When I click start in handbrake, the encoding immediately fails, no matter what settings I press and clip I upload. Why is this? Any help would be greatly appreciated.
rollin_eng
Veteran User
Posts: 3604
Joined: Wed May 04, 2011 11:06 pm

Re: When I press start encode immediately fails

Post by rollin_eng »

Could you please post your HB logs, instructions can be found here:

https://handbrake.fr/docs/en/latest/hel ... y-log.html
Woodstock
Veteran User
Posts: 3843
Joined: Tue Aug 27, 2013 6:39 am

Re: When I press start encode immediately fails

Post by Woodstock »

And a log would help us help you.
Post Reply