Impossible to add externat subtiles

HandBrake for Mac support
Forum rules
An Activity Log is required for support requests. Please read How-to get an activity log? for details on how and why this should be provided.
Post Reply
entropyck
Posts: 4
Joined: Sat Jul 04, 2009 9:21 am

Impossible to add externat subtiles

Post by entropyck »

Description of problem or question:
I have a mp4 file, a srt file, in vlc subtiles are ok but when i try to reencode the file with handbrake and add those external subtiles, they dont appear on the final video (even i can see them as avalaible in subtitles in vlc)
I tried every option (burn in, default...) any idea ?

here an exemple of my srt file : mysub.srt

1
00:01:06,534 --> 00:01:09,803
TEXT2

2
00:01:09,837 --> 00:01:12,540
TEXT 2

Steps to reproduce the problem (If Applicable):




HandBrake version (e.g., 1.0.0):
1.3.3




Operating system and version (e.g., Ubuntu 16.04 LTS, macOS 10.13 High Sierra, Windows 10 Creators Update):
MacOs Sierra 10.12.6


HandBrake Activity Log ***required*** (see How-to get an activity log)

Code: Select all

Please replace this text with the contents of your log file between the two code tags - OR -  provide a pastebin URL in place of these 3 lines.
If you are unable to do so, please state why so we can help you.
rollin_eng
Veteran User
Posts: 3558
Joined: Wed May 04, 2011 11:06 pm

Re: Impossible to add externat subtiles

Post by rollin_eng »

Could you please post your HB logs, instructions can be found here:

https://handbrake.fr/docs/en/latest/hel ... y-log.html
entropyck
Posts: 4
Joined: Sat Jul 04, 2009 9:21 am

Re: Impossible to add externat subtiles

Post by entropyck »

Thanx, as i didnt have any HB Log because I had only run a preview, i just tried to encode a few minuts and suprise, subtitles are present and ok
So it means they just don't appear on preview's which is a pity because that's the purpose of a preview to check that all is OK before running a full encoding. So thx anyway.
Woodstock
Veteran User
Posts: 3790
Joined: Tue Aug 27, 2013 6:39 am

Re: Impossible to add externat subtiles

Post by Woodstock »

The preview is for checking things like cropping and various video settings.

When you want to test the "final product", just run a short encode (no need to encode an entire video), and check that.
Post Reply