Handbrake not working on new Mac

HandBrake for Mac support
Forum rules
An Activity Log is required for support requests. Please read How-to get an activity log? for details on how and why this should be provided.
Post Reply
ejanz
Posts: 1
Joined: Tue Oct 14, 2014 3:29 pm

Handbrake not working on new Mac

Post by ejanz » Tue Oct 14, 2014 3:56 pm

I am trying to download handbrake and rip movies on my new Mac. I download the program and pur in the dad do all that needs to be done and when I play the dad it's like it has little squares all over the screen and not moving the sound works but not the picture. I have handbrake on my old Mac and it works fine all the settings are e same from the old to the new but the new Mac doesn't work. What am I doing wrong
Please help
Thanks

mduell
Veteran User
Posts: 6671
Joined: Sat Apr 21, 2007 8:54 pm

Re: Handbrake not working on new Mac

Post by mduell » Tue Oct 14, 2014 4:59 pm

Forum rules
Activity Log is required for support requests. See Must Read: How To Get Questions Answered on These Forums for details

Forum rules
Activity Log is required for support requests. See Must Read: How To Get Questions Answered on These Forums for details

Forum rules
Activity Log is required for support requests. See Must Read: How To Get Questions Answered on These Forums for details

Smithcraft
Veteran User
Posts: 2691
Joined: Thu Jan 22, 2009 8:04 pm

Re: Handbrake not working on new Mac

Post by Smithcraft » Wed Oct 15, 2014 8:35 am

I'd venture to guess, without your encode log to confirm, that you have yet to install the libs from VLC people.

SC

Post Reply