[SOLVED] 1 pass encoding

Support for HandBrake on Linux, Solaris, and other Unix-like platforms
Forum rules
An Activity Log is required for support requests. Please read How-to get an activity log? for details on how and why this should be provided.
Post Reply
hatebreed
Posts: 2
Joined: Sun Dec 02, 2018 9:51 pm

[SOLVED] 1 pass encoding

Post by hatebreed » Sun Dec 02, 2018 9:53 pm

Description of problem or question:
I can't seam to do a 1 pass encode any more. even when i disable 2 pass it still does 2 pass encoding



Steps to reproduce the problem (If Applicable):




HandBrake version (e.g., 1.0.0):
1.0.7



Operating system and version (e.g., Ubuntu 16.04 LTS, macOS 10.13 High Sierra, Windows 10 Creators Update):
lmde3



HandBrake Activity Log ***required*** (see How-to get an activity log)

Code: Select all

Please replace this text with the contents of your log file between the two code tags - OR -  provide a pastebin URL in place of these 3 lines.
Last edited by hatebreed on Sat Dec 08, 2018 3:11 pm, edited 2 times in total.

User avatar
BradleyS
Moderator
Posts: 1427
Joined: Thu Aug 09, 2007 12:16 pm

Re: 1 pass encoding

Post by BradleyS » Sun Dec 02, 2018 10:06 pm

My guess is you're seeing the Foreign Audio Search scanning for forced subtitles. This additional pass adds subtitles for small bits of dialog not in your language (e.g. an alien speaking).

Anything is a guess without seeing an Activity Log, which is required for support. Also, HandBrake 1.1.2 is the currently supported release version, so please update.

hatebreed
Posts: 2
Joined: Sun Dec 02, 2018 9:51 pm

Re: 1 pass encoding

Post by hatebreed » Mon Dec 03, 2018 12:00 am

You were right. It was the subtitle scan. Thank you for the help. Next time I'll remember to include the log.

Post Reply