Add "Foreign Language Search" to presets

Support for HandBrake on Linux, Solaris, and other Unix-like platforms
Forum rules
An Activity Log is required for support requests. Please read How-to get an activity log? for details on how and why this should be provided.
Post Reply
AllesMeins
Posts: 10
Joined: Fri Jul 22, 2016 7:27 pm

Add "Foreign Language Search" to presets

Post by AllesMeins »

I'd like to add a subtitles track with "foreign language search (forced only, default track)" to all my videos. So it would be enormously helpful if I could add this to my presets. But I didn't find any way to do this. In the "Subtitles default"-Tab I can only select my preferred languages but I don't see any way to add the "foreign language search" to the list of my defaults. Is there a way to achieve this or do I have to add them to all my videos by hand?

I'm using handbrake 0.10.5 on Ubuntu Linux.
mduell
Veteran User
Posts: 7406
Joined: Sat Apr 21, 2007 8:54 pm

Re: Add "Foreign Language Search" to presets

Post by mduell »

Activity Log is required for support requests. See Must Read: How To Get Questions Answered on These Forums for details
Woodstock
Veteran User
Posts: 4064
Joined: Tue Aug 27, 2013 6:39 am

Re: Add "Foreign Language Search" to presets

Post by Woodstock »

Foreign language search requires a list of languages to search for... And it may not do what you think it does.

What are you EXPECTING the FLS to do?
User avatar
Rodeo
HandBrake Team
Posts: 12738
Joined: Tue Mar 03, 2009 8:55 pm

Re: Add "Foreign Language Search" to presets

Post by Rodeo »

I believe this feature is already implemented in the nightly builds.
Post Reply