A second of audio missing near the end of video

HandBrake for Windows support
Forum rules
An Activity Log is required for support requests. Please read How-to get an activity log? for details on how and why this should be provided.
Post Reply
katenz
New User
Posts: 1
Joined: Mon Apr 12, 2021 6:04 am

A second of audio missing near the end of video

Post by katenz »

Description of problem or question:
I am using HandBrake to shrink video files before uploading them to Thinkific. On some files, there is a second of missing audio right before the end of the output. Not the very end but about 3 seconds from the end. The original files have the correct audio but every time I use HandBrake to shrink them the audio is missing that second. The presenter's lips move so the video is not freezing.



Steps to reproduce the problem (If Applicable):
I'm dropping a .wmv file, created in Camtasia, into HandBrake, choosing mp4 format and web optimised and leaving the defaults.



HandBrake version (e.g., 1.0.0):

1.3.3


Operating system and version (e.g., Ubuntu 16.04 LTS, macOS 10.13 High Sierra, Windows 10 Creators Update):

Windows 10


HandBrake Activity Log ***required*** (see How-to get an activity log)
https://pastebin.com/h253SUpK

https://pastebin.com/aZpNGrPv

These are two different videos where this is happening
musicvid
Veteran User
Posts: 3981
Joined: Sat Jun 27, 2009 1:19 am

Re: A second of audio missing near the end of video

Post by musicvid »

Under Summary, try unchecking "Align A/V Start."
Post Reply