rednering loses video

HandBrake for Windows support
Forum rules
An Activity Log is required for support requests. Please read How-to get an activity log? for details on how and why this should be provided.
Post Reply
arturo99
Posts: 4
Joined: Sat Jun 15, 2019 12:23 pm

rednering loses video

Post by arturo99 » Mon Oct 07, 2019 11:41 pm

Description of problem or question:
Rendering of handbrake output only has an audio track., the video is lost



Steps to reproduce the problem (If Applicable):
Import of mp4 fro samsnng s8 cell phone
edited in vegas magix
edi tlook s good




HandBrake version (e.g., 1.0.0):
1.2.2



Operating system and version (e.g., Ubuntu 16.04 LTS, macOS 10.13 High Sierra, Windows 10 Creators Update):
windows 8.1



HandBrake Activity Log ***required*** (see How-to get an activity log)
https://pastebin.com/YFxYkaRH


Code: Select all

Please replace this text with the contents of your log file between the two code tags - OR -  provide a pastebin URL in place of these 3 lines.

mduell
Veteran User
Posts: 6719
Joined: Sat Apr 21, 2007 8:54 pm

Re: rednering loses video

Post by mduell » Tue Oct 08, 2019 1:03 am

What makes you think the video is lost?

arturo99
Posts: 4
Joined: Sat Jun 15, 2019 12:23 pm

Re: rednering loses video

Post by arturo99 » Tue Oct 08, 2019 6:40 am

I can see the video when i edit in vegas, but when i render there is no video...just the audio

User avatar
Rodeo
HandBrake Team
Posts: 12241
Joined: Tue Mar 03, 2009 8:55 pm

Re: rednering loses video

Post by Rodeo » Tue Oct 08, 2019 6:40 am

Are you trying to play HandBrake's output in Vegas also? Or another player?

arturo99
Posts: 4
Joined: Sat Jun 15, 2019 12:23 pm

Re: rednering loses video

Post by arturo99 » Tue Oct 08, 2019 7:51 am

Here is my flow
Video shot with samsung mp4
Imported into handbrake and rendered out for sony vegas
In Vegasm Video and aurti are editable.
Vegas final redner has no video using firefox
WMV will not play the file

User avatar
Rodeo
HandBrake Team
Posts: 12241
Joined: Tue Mar 03, 2009 8:55 pm

Re: rednering loses video

Post by Rodeo » Tue Oct 08, 2019 11:52 am

Your export settings in Vegas are the issue then, not HandBrake.

musicvid
Veteran User
Posts: 3330
Joined: Sat Jun 27, 2009 1:19 am

Re: rednering loses video

Post by musicvid » Tue Oct 08, 2019 2:56 pm

Post your question on the Vegas forum with the MefiaInfo for both your input and rendered files.

edcazu
Posts: 3
Joined: Tue Oct 22, 2019 6:32 pm

Re: rednering loses video

Post by edcazu » Tue Oct 22, 2019 6:47 pm

I have the same problem. For most of my videos, HandBrake works fine, but when I work with a particular video after rendering I only hear the audio and the image is black. Does anyone know why? Maybe the copyright of the video?

musicvid
Veteran User
Posts: 3330
Joined: Sat Jun 27, 2009 1:19 am

Re: rednering loses video

Post by musicvid » Wed Oct 23, 2019 8:09 pm

This is not the same problem. Vegas, the subject of this thread, is a nonlinear editor, and not a player.
Please start your own thread with the requisite logs and descriptions, thanks.

Post Reply