stuck at task 1 of 2. 100%?

HandBrake for Windows support
Forum rules
An Activity Log is required for support requests. Please read How-to get an activity log? for details on how and why this should be provided.
Post Reply
airsf4
Posts: 2
Joined: Sat Dec 08, 2007 9:27 pm

stuck at task 1 of 2. 100%?

Post by airsf4 »

In the command screen I have Encoding task 1 of 2. 100.00% and its been like this for a while. Is it done or is something else supposed to happen?

Thanks for the help guys.

thundar
Posts: 43
Joined: Wed Dec 19, 2007 5:07 am

Post by thundar »

I have the same exact problem when using turbo 1st pass.

daman123x
Regular User
Posts: 51
Joined: Mon Dec 10, 2007 2:56 pm

Post by daman123x »

this happened to me once using the old builds... try using the new builds, i haven't seen this there

thundar
Posts: 43
Joined: Wed Dec 19, 2007 5:07 am

Post by thundar »

I am using the latest build for windows (0.9.1, GUI 2.4.1) . Kinda blows because I'd like to use "turbo 1st pass". I'm using the PS3 preset with H.264 and AAC.

Any ideas as to why Handbrake halts at 100% after pass 1?

thundar
Posts: 43
Joined: Wed Dec 19, 2007 5:07 am

Post by thundar »

Just a heads up.

I'm using the beta build 0.9.2, 1101, and I'm no longer having the problem of being stuck at 100% after 1st pass using "turbo 1st pass".

User avatar
s55
HandBrake Team
Posts: 9785
Joined: Sun Dec 24, 2006 1:05 pm

Post by s55 »

good :)

Now go find some bugs for me to fix. That's what beta's are for after all ;)

Post Reply