can't use handbrake

HandBrake for Windows support
Forum rules
An Activity Log is required for support requests. Please read How-to get an activity log? for details on how and why this should be provided.
Post Reply
Markmilleru2
Posts: 2
Joined: Mon Oct 15, 2018 2:23 pm

can't use handbrake

Post by Markmilleru2 » Mon Oct 15, 2018 4:38 pm

The procedure entry point nextafterf could not be located in the dynamic link library MSVCR120_CLR0400.dll



i cant open handbrake




HandBrake version (e.g., 1.0.0):
1.1.1



Operating system and version (e.g., Ubuntu 16.04 LTS, macOS 10.13 High Sierra, Windows 10 Creators Update):
windows 7 64bit

User avatar
s55
HandBrake Team
Posts: 9215
Joined: Sun Dec 24, 2006 1:05 pm

Re: can't use handbrake

Post by s55 » Mon Oct 15, 2018 4:51 pm

This is an error coming from your system, not HandBrake. It's indicating that you have a missing or corrupted file on your system that is required by many applications to run.

You could try running the .NET framework 4.7 installer to see if that helps, failing that, try using the system file checker in windows. (Plenty of guides to do this online)

Markmilleru2
Posts: 2
Joined: Mon Oct 15, 2018 2:23 pm

Re: can't use handbrake

Post by Markmilleru2 » Wed Oct 17, 2018 8:04 am

s55 wrote:
Mon Oct 15, 2018 4:51 pm
This is an error coming from your system, not HandBrakebest cordless drill best miter saw best gaming laptop under 500 best reel mower It's indicating that you have a missing or corrupted file on your system that is required by many applications to run.

You could try running the .NET framework 4.7 installer to see if that helps, failing that, try using the system file checker in windows. (Plenty of guides to do this online)
Thanks sir for guiding me. I reinstalled .NET framework and it worked :D

Post Reply