can't find Titles

HandBrake for Windows support
Forum rules
An Activity Log is required for support requests. Please read How-to get an activity log? for details on how and why this should be provided.
Post Reply
wesley7777
Posts: 4
Joined: Fri Aug 03, 2007 11:05 pm

can't find Titles

Post by wesley7777 »

I have been using a mac to rip the office dvds and working fine, but when i try to use my pc to rip them it sees the disk and select the folder. But then it says Error" no titles shown. I get that error everytime no matter the disk otherwise everything would be fine. How can i fix this? thanks so much.
User avatar
s55
HandBrake Team
Posts: 9830
Joined: Sun Dec 24, 2006 1:05 pm

Post by s55 »

Fix what? It's doing what it's supposed to do. Handbrake is not a ripper.

You have to feed it a non copy protected dvd type source. Your not doing this.
wesley7777
Posts: 4
Joined: Fri Aug 03, 2007 11:05 pm

Post by wesley7777 »

sr55 wrote:Fix what? It's doing what it's supposed to do. Handbrake is not a ripper.

You have to feed it a non copy protected dvd type source. Your not doing this.
Then why does it work on my mac and not on my hp? I see the video_ts file just nothing shows up on the pc.
User avatar
s55
HandBrake Team
Posts: 9830
Joined: Sun Dec 24, 2006 1:05 pm

Post by s55 »

The windows version is not an exact port of the mac one. It doesn't support any form of copy protection. (Mac has basic css support however this is due to be phased out)


lookup DVDdecryptor or any of the other packages mentioned around the forum. They'll rip a dvd in a form HB win can use.
Jazz
Posts: 4
Joined: Wed Aug 08, 2007 8:46 pm

Post by Jazz »

thanks, that may solve the problems I am encountering as well.

~Jazz
Post Reply