Search found 36 matches

by siromega
Mon Aug 18, 2008 5:29 pm
Forum: Feature Requests
Topic: WPF Windows UI
Replies: 3
Views: 1016

WPF Windows UI

I know its probably a big overhaul since we're basically rewriting the UI completely. But I'd just thought I'd ask.
by siromega
Thu Feb 07, 2008 6:12 am
Forum: Feature Requests
Topic: Feature Requests (For Windows GUI)
Replies: 61
Views: 16541

Re: Feature Requests (For Windows GUI)

So after being sick for a few days I had time to think. I tried something tonight and I was able to both encode a DVD and an ISO. The tactic was to copy the logfile and then read the copy, then destroy it. Its not elegant (its downright ugly), but its worked for me twice now... CLI Class: class CLI ...
by siromega
Fri Feb 01, 2008 4:17 am
Forum: Feature Requests
Topic: Feature Requests (For Windows GUI)
Replies: 61
Views: 16541

Re: Feature Requests (For Windows GUI)

Crapola!! Four from DVD (via DVD43) worked perfect. The first ISO is frought with artifacts. Crap crap and more crap. I doubt there is anyway to fix this on the CLI side is there?
by siromega
Thu Jan 31, 2008 5:39 pm
Forum: Feature Requests
Topic: Feature Requests (For Windows GUI)
Replies: 61
Views: 16541

Re: Feature Requests (For Windows GUI)

Hmm, thats really disappointing. I'll finish and double check my output and see if it gets corrupted.

MS Always has these kinds of problems with stuff... I run into this stuff at work all the time. I suppose I shouldn't expect anything different here...
by siromega
Thu Jan 31, 2008 5:30 am
Forum: Feature Requests
Topic: Feature Requests (For Windows GUI)
Replies: 61
Views: 16541

Re: Feature Requests (For Windows GUI)

Progress meter and getting rid of the DOS box.... But don't worry SR55, I'm half way done writing the code for it ;) I've got a few things left still (parse FPS counter and update the form, etc). class CLI { /// <summary> /// CLI output is based on en-US locale, /// we use this CultureInfo as IForma...
by siromega
Fri Nov 23, 2007 10:39 pm
Forum: Devices and Presets
Topic: New MF target: Xbox 360: Supports H.264 & MPEG4 Pt 2 now
Replies: 48
Views: 29517

FYI, I've managed to get my Windows Home Server to stream H.264 to my 360, and I found that the PS3 preset works fine with the 360. My difficulty is figuring out an appropriate bitrate for 1920x1080 video that looks good on my 61" HDTV.
by siromega
Fri Nov 02, 2007 12:11 am
Forum: Windows
Topic: MPEG-2 problem
Replies: 4
Views: 2020

I just copied out the query from the Windows CLI. I didn't write the command. Alright so I think this might qualify as a bug with the windows GUI or possibly the underlying detection CLI... Select MPG/TS as file and wait for HB to scan it Select title 0 from drop down list (the one and only item in ...
by siromega
Thu Nov 01, 2007 2:13 am
Forum: Windows
Topic: MPEG-2 problem
Replies: 4
Views: 2020

MPEG-2 problem

Windows XP Handbrake .91 I posted this in an existing thread in the dev forum but it didnt seem to get a response, and I suppose its because I posted it in the wrong forum. So yea, I'm having problems converting a HD MPEG2 (1920x1088) file from a TiVo HD device down to play on my iPhone (and probabl...
by siromega
Sat Oct 27, 2007 5:19 am
Forum: Development
Topic: MPEG-2 Transport Stream Support
Replies: 169
Views: 48213

Your "Problem" answered in your Thread -Mod I'm having problems converting a MPEG2 file from a TiVo.. TiVoToGo -> VideoReDo -> Handbrake I've also tried TiVoToGo -> DirectShowDump -> VideoReDo -> Handbrake Here is what happens at the command line... C:\Program Files\Handbrake>hbcli.exe -i "C:\Docum...
by siromega
Tue Jul 10, 2007 5:48 am
Forum: Command Line Interface And Scripting
Topic: UNC path problems
Replies: 1
Views: 1320

UNC path problems

Hi, I noticed that the handbrake CLI doesnt seem to support UNC paths correctly... the command line "C:\Program Files\Handbrake\hbcli.exe" -i "\\server\Videos\iso\MOVIE.ISO" -t 1 -c 1-50 -o "D:\Movie.m4v" -e x264b30 -E faac -w 640 -l 272 -S 350 -2 -m -B 160 -R 44.1 shows.. Opening \server\Videos\iso...
by siromega
Mon Jul 02, 2007 5:10 am
Forum: Windows
Topic: Shell() isnt working
Replies: 2
Views: 784

Shell() isnt working

I downloaded the handbrake UI for windows and for some reason, whenever it was supposed to launch the CLI nothing would happen. I downloaded the source and looked at it, and for some reason whenever the system called Shell(), it wouldnt fire. Just go on to the next line of code. No exceptions were f...