Search found 22 matches

by xanders
Fri Feb 20, 2009 5:58 pm
Forum: General Questions
Topic: Multiple Video Sources on Handbrake?
Replies: 6
Views: 368

Re: Multiple Video Sources on Handbrake?

:lol:

I misunderstood you're first response. I thought that the only way to do it it was using the HandbrakeCLI not the GUI. I don't mind to add all manually to the GUI and leave alone the Computer.

Thanks Rodney.
by xanders
Fri Feb 20, 2009 3:09 pm
Forum: General Questions
Topic: Multiple Video Sources on Handbrake?
Replies: 6
Views: 368

Re: Multiple Video Sources on Handbrake?

Rodney, Yesterday i was playing with shell script's :( and I'm not good at that but never mind :lol: . but also y did a test with the Linux GUI 9.3 binary, I Scan a AVI file and set my preferences and then added to the Queue, Scan Another AVI file do the same and added to the Queue when I Hit Start ...
by xanders
Wed Feb 18, 2009 5:04 am
Forum: General Questions
Topic: Multiple Video Sources on Handbrake?
Replies: 6
Views: 368

Re: Multiple Video Sources on Handbrake?

Manually, yes - you are better off doing it via script. Rodney I see that in http://trac.handbrake.fr/wiki/CLIGuide there's a shell script for batch queued. this will work? because i will like ./HandBrakeCLI -i %FileName -o %FileName --preset="Apple TV" and every time that the CLI finish with a fil...
by xanders
Wed Feb 18, 2009 4:11 am
Forum: General Questions
Topic: Multiple Video Sources on Handbrake?
Replies: 6
Views: 368

Multiple Video Sources on Handbrake?

Hi Guys,

Handbrake is capable to handle more than one source? I mean I had 60 AVI files, can I add all those files to the Queue?

OS could be any of those Mac, Linux or Windows.

Thanks. :D
by xanders
Fri Dec 12, 2008 6:18 pm
Forum: *nix
Topic: handbrake not using correct chapter names?
Replies: 5
Views: 1140

Re: handbrake not using correct chapter names?

Ill try it with a few other DVD's this weekend to see if its a consistant problem or if its just the wall-e disk. Disney did some nasty stuff with wall-e, as you can see from the handbrake activity log For The Wall-E Movie try ripping the Title # 30 for me works OK let us know. What's Happen is the...
by xanders
Thu Dec 11, 2008 4:10 am
Forum: *nix
Topic: Handbrake 9.3 Wrong x264 CPU Capabilities
Replies: 3
Views: 1317

Re: Handbrake 9.3 Wrong x264 CPU Capabilities

That's why x264 can't detect my CPU Capabilities. according to the code in x264/common/cpu.c they pretend that my cpu doesn't have the instructions and is more slower than MMX , with a old version of x264 i can get up to 14 to 17 frames per second with this new version i can reach a maximum of 4 fra...
by xanders
Tue Nov 25, 2008 12:06 am
Forum: *nix
Topic: Handbrake 9.3 Wrong x264 CPU Capabilities
Replies: 3
Views: 1317

Handbrake 9.3 Wrong x264 CPU Capabilities

Hi Guys, I'm having a issue with the new release of handbrake 9.3 is not detecting the right CPU Capabilities. any help will be appreciated or anything i can do for detecting if is the kernel or my machine. thanks for the help guys. OS Info: Ubuntu 8.10 x264 [info]: using cpu capabilities: MMX2 Cach...
by xanders
Fri Nov 07, 2008 3:10 am
Forum: *nix
Topic: x264 CPU Capabilities
Replies: 5
Views: 2268

Re: x264 CPU Capabilities

What kind of cpu do you have? I just tried on 2 systems running Ubuntu 8.10. one is a core 2 duo and the other it a core 2 quad. One is running i686 and the other x86_64. Both get the following caps: x264 [info]: using cpu capabilities: MMX2 SSE2Fast SSSE3 Cache64 Perhaps you have an amd cpu or an ...
by xanders
Thu Nov 06, 2008 10:47 pm
Forum: *nix
Topic: x264 CPU Capabilities
Replies: 5
Views: 2268

Re: x264 CPU Capabilities

Hi Guys i have a problem with x264 detecting my CPU Capabilities i Have yasm Installed on the machine my OS is Ubuntu 8.10 Yasm Version. xanders@xanders-laptop:~$ yasm --version yasm 0.7.1.2093 Compiled on Jul 12 2008. Copyright (c) 2001-2008 Peter Johnson and other Yasm developers. Run yasm --licen...
by xanders
Tue Oct 21, 2008 11:51 pm
Forum: Devices and Presets
Topic: Movie With No Audio or Video After 4 Month
Replies: 2
Views: 351

Movie With No Audio or Video After 4 Month

Hi Guys, I'm Having a weird situation with my AppleTV. When I play a file in my ATV there's no sound or video and sometimes the ATV Crash trying to play the file and it make a restart of the device, at this moment when I check the file in my Library is doing the same. There's no way to restore the ...
by xanders
Fri Oct 10, 2008 2:12 am
Forum: *nix
Topic: Encode Stops "Video time didn't advance"
Replies: 12
Views: 2217

Re: Encode Stops "Video time didn't advance"

Well, I couldn't reproduce the problem with the sample. Could you try this sample as the source of an encode and see if you have the same problem with it. If you still see the problem, then the only thing I can think of is that you've got some kind of build problem. You might try doing a clean buil...
by xanders
Fri Oct 03, 2008 10:06 pm
Forum: *nix
Topic: Encode Stops "Video time didn't advance"
Replies: 12
Views: 2217

Re: Encode Stops "Video time didn't advance"

Here's the file that you request me is only 15MB

Code: Select all

http://localhostr.com/files/19bbe5/out01.vob
let me know if you need more thanks for the help.
by xanders
Fri Oct 03, 2008 3:54 pm
Forum: *nix
Topic: Encode Stops "Video time didn't advance"
Replies: 12
Views: 2217

Re: Encode Stops "Video time didn't advance"

Yeah sure I'll help you with that but.

One Question this is a Back-up (with kids is better have a back-up, you never know what could happen) of My Commercial DVD "TV Show for Kids" that I own.
this could bring any legal issues with DVD rights or something?

let me know

Thanks John.
by xanders
Fri Oct 03, 2008 2:03 pm
Forum: *nix
Topic: Encode Stops "Video time didn't advance"
Replies: 12
Views: 2217

Re: Encode Stops "Video time didn't advance"

John I think I found the Problem or the situation on the GUI or the CLI. I use the 3 Snapshot build and a hand build and both make the make issue. the problem is with some titles on the DVD's for example, when you select a title and go to the Audio/Subtitles section in the Track Drop Down is showin...
by xanders
Fri Oct 03, 2008 3:42 am
Forum: *nix
Topic: Encode Stops "Video time didn't advance"
Replies: 12
Views: 2217

Re: Encode Stops "Video time didn't advance"

John I think I found the Problem or the situation on the GUI or the CLI. I use the 3 Snapshot build and a hand build and both make the make issue. the problem is with some titles on the DVD's for example, when you select a title and go to the Audio/Subtitles section in the Track Drop Down is showing...
by xanders
Fri Oct 03, 2008 12:43 am
Forum: *nix
Topic: Encode Stops "Video time didn't advance"
Replies: 12
Views: 2217

Re: Encode Stops "Video time didn't advance"

I try that to discard if was the gui or the CLI and is doing the same. if you are available i can connect in the IRC to make a few test in my machine let me know. Have you verified that this also happens with the CLI. Just to be sure it's not something I borked in the gui. Options should be somethin...
by xanders
Thu Oct 02, 2008 9:49 pm
Forum: *nix
Topic: Encode Stops "Video time didn't advance"
Replies: 12
Views: 2217

Re: Encode Stops "Video time didn't advance"

What i could found in the gtk gui for linux is if you select the Preset for AppleTV Bring to Audios AAC(faac), AC3(pass-thru) if you leave as it's the Encoding Stops but if you remove the AC3(pass-thru) the Encoding works great.

Thanks Guys.
by xanders
Wed Oct 01, 2008 1:36 am
Forum: *nix
Topic: Encode Stops "Video time didn't advance"
Replies: 12
Views: 2217

Encode Stops "Video time didn't advance"

Hi Guys I'm having this situation with the GTK Gui for Linux. Compiled version of Handbrake from SVN revision 1797. any additional information let me know. Thanks for the Help. [21:23:14] hb_scan: path=/media/Extra/Firebird_Adventure.iso, title_index=6 [21:23:14] scan: trying to open with libdvdread...
by xanders
Sun Jul 20, 2008 6:50 pm
Forum: *nix
Topic: Need list of dependencies to compile on linux
Replies: 9
Views: 3490

Re: Need list of dependencies to compile on linux

JohnAStebbins wrote:Looks like something may not have built right in ffmpeg. You can try rebuilding it.
First clean up the ffmpeg contrib:

Code: Select all

rm contrib/config.cache
rm contrib/lib/libav* contrib/lib/libswscale.a
rm -rf contrib/ffmpeg
then jam
Thanks. it's working
by xanders
Thu Jul 17, 2008 9:57 pm
Forum: *nix
Topic: Need list of dependencies to compile on linux
Replies: 9
Views: 3490

Re: Need list of dependencies to compile on linux

packabe libbz2-dev and if your running 64bit you might need lib64bz2-dev That Works. Thanks for the Help. I have another problem maybe is that i need another lib installed. if I find the Solution i will post the solution. xanders@xanders-laptop:~/Develop/HBDev$ jam ...found 326 target(s)... ...upda...
by xanders
Thu Jul 17, 2008 8:43 pm
Forum: *nix
Topic: Need list of dependencies to compile on linux
Replies: 9
Views: 3490

Re: Need list of dependencies to compile on linux

/usr/bin/ld: cannot find -lbz2 Your missing a library. Not sure if that comes under zlib1g-dev, you should check if you have that installed. Is not in that package, I already have that installed. another idea? Thank You. xanders@xanders-laptop:~$ sudo apt-get install zlib1g-dev [sudo] password for ...
by xanders
Thu Jul 17, 2008 7:44 pm
Forum: *nix
Topic: Need list of dependencies to compile on linux
Replies: 9
Views: 3490

Re: Need list of dependencies to compile on linux

Hi Guys I'm having the same situation linking the HandBrakeCLI, i could resolve the rest of the dependencies like autoconf, automake, libtool and i could compile the faad2 in the contrib folder. my problem is when is linking the HandbrakeCLI throws an error "/usr/bin/ld: cannot find -lbz2". :shock: ...