Search found 10 matches

by brakenit
Thu Feb 08, 2018 1:43 am
Forum: *nix
Topic: HandbrakeCLI scanning an HD Blu-ray directory, mpls_parse
Replies: 6
Views: 3946

Re: HandbrakeCLI scanning an HD Blu-ray directory, mpls_parse

Where in HandBrake's documentation do you see it say that UHD bluray is supported :mrgreen: ?
I should have RTFM. :)

Thank you and your team for making such excellent software. I'll track the upstream library, and see if a bug has already been filed.
by brakenit
Wed Feb 07, 2018 2:21 am
Forum: *nix
Topic: HandbrakeCLI scanning an HD Blu-ray directory, mpls_parse
Replies: 6
Views: 3946

Re: HandbrakeCLI scanning an HD Blu-ray directory, mpls_parse

Noted. There is a workaround, but this is also a bug becuse this functionality works against normal blu-ray rips as a directory, whereas it doesn't work as intended scanning the same UHD blu-ray directory. :)
by brakenit
Mon Feb 05, 2018 2:49 pm
Forum: *nix
Topic: HandbrakeCLI scanning an HD Blu-ray directory, mpls_parse
Replies: 6
Views: 3946

Re: HandbrakeCLI scanning an HD Blu-ray directory, mpls_parse

@mduell I've been using this workflow for years with non-UHD Blu-ray discs. Indeed, I can use mkvmerge and re-mux the m2ts into an MKV. At this point, I'm not sure how much effect it would have to transcode an h.265 video into something smaller, and the bug may be in a library HandBrake uses, but I ...
by brakenit
Mon Feb 05, 2018 3:26 am
Forum: *nix
Topic: HandbrakeCLI scanning an HD Blu-ray directory, mpls_parse
Replies: 6
Views: 3946

HandbrakeCLI scanning an HD Blu-ray directory, mpls_parse

Description of problem or question HandbrakeCLI is unable to scan a HD Blu-ray directory from a ripped HD Blu-ray provided by Makemkv. If appears the mpls_parse code doesn't understand - perhaps - the newer format used by HD Blu-rays. Steps to reproduce the problem (If Applicable) 1. Provide a HD B...
by brakenit
Sat Nov 19, 2016 10:16 pm
Forum: *nix
Topic: ERROR: opus not found
Replies: 2
Views: 2246

ERROR: opus not found

Using Handbrake Git master. Something changed a few months ago to where the build now fails when compiling the libav-11.3 contrib portion of the build. Note, this is on Debian Sid (which has built Handbrake binaries with no problems until this issue for a long time). Configure: ./configure --disable...
by brakenit
Sun Jan 18, 2015 4:29 am
Forum: Development
Topic: libdvdread configure error
Replies: 8
Views: 2128

Re: libdvdread configure error

Update: installed libx264-dev package and it builds.
by brakenit
Sun Jan 18, 2015 3:51 am
Forum: Development
Topic: libdvdread configure error
Replies: 8
Views: 2128

Re: libdvdread configure error

Thank you! For some reason, automake and autoconf weren't installed (although I swear they were installed months ago... perhaps an upgrade or dist-upgrade removed them for some reason). /bin/mkdir -p contrib/libdvdread/ /bin/rm -fr ./contrib/libdvdread/libdvdread-5.0.0-6-gcb1ae87/ /bin/tar xfC ../do...
by brakenit
Fri Jan 16, 2015 11:33 pm
Forum: Development
Topic: libdvdread configure error
Replies: 8
Views: 2128

Re: libdvdread configure error

I have both libtool and libtool-bin installed on Debian Unstable. :~/svn/hb-trunk/build$ dpkg -l | grep libtool ii libltdl-dev:amd64 2.4.2-1.11 amd64 System independent dlopen wrapper for GNU libtool ii libltdl7:amd64 2.4.2-1.11 amd64 System independent dlopen wrapper for GNU libtool ii libtool 2.4....
by brakenit
Wed Nov 19, 2014 10:11 pm
Forum: Development
Topic: libdvdread configure error
Replies: 8
Views: 2128

Re: libdvdread configure error

Thank you for the suggestion. I double checked, and I do have the pkg-config deb package installed. dpkg -l | grep pkg-config ii pkg-config 0.28-1 amd64 manage compile and link flags for libraries and dpkg -L pkg-config /. /usr /usr/share /usr/share/aclocal /usr/share/aclocal/pkg.m4 /usr/share/pkgco...
by brakenit
Thu Nov 13, 2014 9:35 pm
Forum: Development
Topic: libdvdread configure error
Replies: 8
Views: 2128

libdvdread configure error

Greetings! I've been compiling Handbrake from svn for quite some time, and don't usually have an issue with it... until recently. It seems there's a configure snafu with the contrib/libdvdread, and I'm not sure how to fix it up. Apologies in advance if this has already been discussed in another thre...