Search found 53 matches

by JimKnopf
Wed Jul 12, 2017 10:13 am
Forum: Bugs
Topic: HandBrake-20170711-5b043e2_x86_64-Win_GUI crashes while start
Replies: 4
Views: 6391

Re: HandBrake-20170711-5b043e2_x86_64-Win_GUI crashes while start

Thank YOU ALL for your excellent work and time investment in this fascinating tool. So cool ... 8)
by JimKnopf
Wed Jul 12, 2017 8:19 am
Forum: Bugs
Topic: HandBrake-20170711-5b043e2_x86_64-Win_GUI crashes while start
Replies: 4
Views: 6391

Re: HandBrake-20170711-5b043e2_x86_64-Win_GUI crashes while start

No sorry, my last working handbrake nightly I have is

HandBrake-20170703-6554c6a_x86_64-Win_GUI (hb.dll dated 7/3/2017)

Current

HandBrake-20170711-5b043e2_x86_64-Win_GUI (hb.dll dated 7/11/2017)

I do not get to run.
by JimKnopf
Wed Jul 12, 2017 8:00 am
Forum: Bugs
Topic: HandBrake-20170711-5b043e2_x86_64-Win_GUI crashes while start
Replies: 4
Views: 6391

Re: HandBrake-20170711-5b043e2_x86_64-Win_GUI crashes while start

[s] Deinstalled official handbrake and handbrake nightly and restarted installation with HandBrake-20170612-833d0a9_x86_64-Win_GUI and installed all nightlies I have till the current HandBrake-20170711-5b043e2_x86_64-Win_GUI with out any problems, issue is gone. Must be local issue here, sorry for t...
by JimKnopf
Wed Jul 12, 2017 7:47 am
Forum: Bugs
Topic: HandBrake-20170711-5b043e2_x86_64-Win_GUI crashes while start
Replies: 4
Views: 6391

HandBrake-20170711-5b043e2_x86_64-Win_GUI crashes while start

Please describe the problem in as much detail as possible: Handbrake crashes on start, the related installer HandBrake-20170711-5b043e2_x86_64-Win_GUI runs without any issue What are the steps to reproduce this problem: Start handbrake What version of HandBrake you are running: Installer named Hand...
by JimKnopf
Mon Feb 01, 2016 7:48 pm
Forum: Bugs
Topic: [Fixed] 1cac193 x86 64 Win GUI, forced burn-in subtitles don't clear in time
Replies: 24
Views: 3140

Re: [Fixed] 1cac193 x86 64 Win GUI, forced burn-in subtitles don't clear in time

@Motorsport: Upon your feedback I retested some BD examples using using foreign audio scan with/without forced and no burn-in flag. All is working as expected, here. May I ask you to open a new thread since it must be another issue or seems to depend on different circumstances in your case. Please, ...
by JimKnopf
Sat Jan 30, 2016 2:48 pm
Forum: Bugs
Topic: [Fixed] 1cac193 x86 64 Win GUI, forced burn-in subtitles don't clear in time
Replies: 24
Views: 3140

Re: [Fixed] 1cac193 x86 64 Win GUI, forced burn-in subtitles don't clear in time

Indeed, meanwhile retested 09afa66 with several BD materials in ultrafast mode and forced burned-in subtitles: Works like a champ -> Fixed.
by JimKnopf
Sat Jan 30, 2016 2:05 pm
Forum: Bugs
Topic: [Fixed] 1cac193 x86 64 Win GUI, forced burn-in subtitles don't clear in time
Replies: 24
Views: 3140

Re: 1cac193 x86 64 Win GUI, forced burn-in subtitles don't clear in time

@Motorsport: I removed the fixed tag from this thread but the link to your thread is not helpful, since you show a 10.3 log there.
Please, provide an actual 09afa66 log from an encoding the problem is still visible.
by JimKnopf
Fri Jan 29, 2016 3:30 pm
Forum: Bugs
Topic: [Fixed] 1cac193 x86 64 Win GUI, forced burn-in subtitles don't clear in time
Replies: 24
Views: 3140

Re: [fixed]1cac193 x86 64 Win GUI, forced burn-in subtitles are displayed non-stop

Tested with nightly 09afa66 dated 2016-01-28 and burned-in subtitles are displayed correctly.
by JimKnopf
Wed Jan 27, 2016 4:50 pm
Forum: Bugs
Topic: [Fixed] 1cac193 x86 64 Win GUI, forced burn-in subtitles don't clear in time
Replies: 24
Views: 3140

Re: 1cac193 x86 64 Win GUI, forced burn-in subtitles are displayed permanently

I had a good laugh when reading this… if you only check the title, it's not immediately obvious that it's not a non-issue :) Sorry, as you can see English is not my native language. I understand what you mean by that. :oops: Replaced permanently by non-stop , any helpful suggestions are welcome.
by JimKnopf
Wed Jan 27, 2016 2:27 pm
Forum: Bugs
Topic: [Fixed] 1cac193 x86 64 Win GUI, forced burn-in subtitles don't clear in time
Replies: 24
Views: 3140

Re: 1cac193 x86 64 Win GUI, forced burn-in subtitles are displayed permanently

Thx a lot for your work! ;-)

I meanwhile can confirm that the issue is not present with the nightly 2eef744 from 2016-01-20.
Encoding log from this version: http://pastebin.com/DFBHZACg
by JimKnopf
Wed Jan 27, 2016 6:04 am
Forum: Bugs
Topic: [Fixed] 1cac193 x86 64 Win GUI, forced burn-in subtitles don't clear in time
Replies: 24
Views: 3140

[Fixed] 1cac193 x86 64 Win GUI, forced burn-in subtitles don't clear in time

Problem: Creating mkvs from BD material using foreign audio scan with forced and burn-in flag. The forced subtitles are burned in but unfortunately while playing the video the items are displayed continuously till the next subtitle item. HandBrake-1cac193_x86_64-Win_GUI Windows 10 Home, 64-bit Encod...
by JimKnopf
Thu Jan 07, 2016 8:31 pm
Forum: Bugs
Topic: Odd behaviour with GUI/Cropping/Presets
Replies: 5
Views: 684

Re: Odd behaviour with GUI/Cropping/Presets

I meanwhile installed ee1167e onto another windows 7 64-bit system and a windows 10 one. Works perfect for me. The only strange thing while playing with the old installers was that I was forced to remove the directories C:\Users\<user name>\AppData\Roaming\HandBrake and C:\Users\<user name>\AppData\...
by JimKnopf
Thu Jan 07, 2016 9:54 am
Forum: Bugs
Topic: Odd behaviour with GUI/Cropping/Presets
Replies: 5
Views: 684

Re: Odd behaviour with GUI/Cropping/Presets

Whow, found windows installer ee1167e available some minutes after my first posting ... and the autocrop issue seems to be fixed, now.
Many thx!
by JimKnopf
Thu Jan 07, 2016 8:50 am
Forum: Bugs
Topic: Odd behaviour with GUI/Cropping/Presets
Replies: 5
Views: 684

Re: Odd behaviour with GUI/Cropping/Presets

Can confirm this! Auto-cropping is not working anymore.

Last working nightly was e918e48, win_x86_64_GUI-installer dated 2015-10-16.
First nightly with non-functioning auto-cropping I have is ba3d0e4, installer dated 2015-10-20.
by JimKnopf
Mon Dec 14, 2015 7:29 am
Forum: Bugs
Topic: [Fixed] nightly 46e641c, BD, no TrueHD audio detected
Replies: 4
Views: 2277

Re: nightly 46e641c, BD, no TrueHD audio detected

Just want to give feedback and say thank you:
Works like a champ with version e6bfb3b. :D
by JimKnopf
Fri Nov 27, 2015 8:23 am
Forum: Bugs
Topic: [Fixed] nightly 46e641c, BD, no TrueHD audio detected
Replies: 4
Views: 2277

[Fixed] nightly 46e641c, BD, no TrueHD audio detected

Tested nightly 46e641c with actual BD material on Windows 7 Home Premium 64. Unfortunately handbrake is not able to process the TrueHD tracks. The scan log shows HandBrake Nightly 20151126230838-46e641c-master (2015112701) - 64bit Version OS: Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1 - 64bit CPU:...
by JimKnopf
Fri Jun 19, 2015 2:40 pm
Forum: Bugs
Topic: [Fixed] SVN7285, automatic cropping is off by default
Replies: 2
Views: 470

Re: [Fixed] SVN7285, automatic cropping is off by default

Just tested svn7304. Works like a champ.
Thank your very much!
by JimKnopf
Tue Jun 16, 2015 6:34 am
Forum: Bugs
Topic: [Fixed] SVN7285, automatic cropping is off by default
Replies: 2
Views: 470

[Fixed] SVN7285, automatic cropping is off by default

Hi, Environment: Win 7 Home Premium 64 bit, Nightly HB svn7285 64bit GUI Problem: Since some nightly versions the Automatic Cropping function is OFF by default and without a loaded project I cannot change the user preset. The effect is that I have to load a project first, change to my user preset wi...
by JimKnopf
Mon Feb 02, 2015 6:08 pm
Forum: Bugs
Topic: [Fixed] svn6837 - MKV encoding, missing field "default frame duration" in video track
Replies: 9
Views: 1149

Re: svn6837 - MKV encoding, missing field "default frame duration" in video track

Matroska video track element DEFAULTDURATION is set correctly with svn6858, again. Tested with 24p and 24000/1001p material.
by JimKnopf
Mon Feb 02, 2015 6:42 am
Forum: Bugs
Topic: [Fixed] svn6837 - MKV encoding, missing field "default frame duration" in video track
Replies: 9
Views: 1149

Re: svn6837 - MKV encoding, missing field "default frame duration" in video track

@mduell: Coming back to your idea for a new playback device. Anything you can suggest with full hd 24p and 24000/1001p Support, DTS-HD MASTER and Dolby TrueHD passthrough via HDMI and a family friendly GUI?

I'm always open for good ideas.
by JimKnopf
Sun Feb 01, 2015 7:02 pm
Forum: Bugs
Topic: [Fixed] svn6837 - MKV encoding, missing field "default frame duration" in video track
Replies: 9
Views: 1149

Re: svn6837 - MKV encoding, missing field "default frame duration" in video track

@JohnAStebbins: Thx a lot! Really appreciate the excellent work from you and your team.
by JimKnopf
Sun Feb 01, 2015 3:16 pm
Forum: Bugs
Topic: [Fixed] svn6837 - MKV encoding, missing field "default frame duration" in video track
Replies: 9
Views: 1149

Re: [Not a bug] svn6837 - MKV encoding, missing field "default frame duration" in video track

Understood, so, you're taking away this function which has worked fine since that last 10.0 release and expect the end users to fix the handbrake output by other tools to make the MKVs working well again on the most popular media players. In the terms of Matroska the DEFAULTDURATION field is not man...
by JimKnopf
Sun Feb 01, 2015 8:42 am
Forum: Bugs
Topic: [Fixed] svn6837 - MKV encoding, missing field "default frame duration" in video track
Replies: 9
Views: 1149

[Fixed] svn6837 - MKV encoding, missing field "default frame duration" in video track

svn6837 on Windows 7 64 Home Premium test material: BD Lucy (2014) Problem(s): 1. In the past (previous nightlies and stable release 10.0) the "Framerate(FPS)" setting "Same as Source" always produced with BD material an MKV with constant frame rate mode, correct frame rate and a correct setting of ...
by JimKnopf
Wed Jan 21, 2015 11:38 am
Forum: Bugs
Topic: [Fixed] svn6752 Failure to initialise thread 'AVCodec Audio encoder (libavcodec)'
Replies: 26
Views: 1704

Re: [Unverified Fix] svn6752 Failure to initialise thread 'AVCodec Audio encoder (libavcodec)'

Confirmed, issue solved with svn6782, tested with 3 different BDs. Excellent work, many thx for this fast solution.