Search found 14 matches

by valentijn
Sat May 25, 2013 7:41 pm
Forum: General Questions
Topic: HandBrake 0.9.9 Discussion
Replies: 84
Views: 19294

Re: HandBrake 0.9.9 Discussion

5: edit queued encoded loses start and end time A Queue an encode with a specifed start- and end-time in seconds B In the queue window click on edit this encode. C Click yes to send it to the front window D Observe that the start and end time are missing (might also happen for chapters?) So if you w...
by valentijn
Tue May 21, 2013 7:54 pm
Forum: Feature Requests
Topic: Improve user preset upgrade handling
Replies: 0
Views: 313

Improve user preset upgrade handling

Hello, If I understand correctly, upgrading of user presets is not supported. However when you upgrade Handbrake, there is no feedback to the user about this. Also it looks like the profiles are upgraded, because: - They still show up in the GUI - The user_preset.xml is changed to contain new/change...
by valentijn
Tue May 21, 2013 7:49 pm
Forum: General Questions
Topic: HandBrake 0.9.9 Discussion
Replies: 84
Views: 19294

Re: HandBrake 0.9.9 Discussion

I am not using the x264 presets or built in presets. I am using a custom preset, that is not linked to a x264 preset. 0.9.8: http://pastebin.com/Q10JqG2m 0.9.9: http://pastebin.com/QTSAQvD8 I also notice that, although that profile is the same, in 0.9.8 the output was deinterlaced. In 0.9.9 the out...
by valentijn
Tue May 21, 2013 7:40 pm
Forum: Bugs
Topic: [windows] Custom preset not updating correctly
Replies: 15
Views: 1688

Re: [windows] Custom preset not updating correctly

s55 wrote:...

I guess I'm going to have to spend some time handle upgrades better.
+1
by valentijn
Tue May 21, 2013 6:41 pm
Forum: Bugs
Topic: [qsv-svn5476]Output video not fluid
Replies: 13
Views: 2672

Re: [qsv-svn5476]Output video not fluid

I can confirm that it works correctly with MKV.

Any action required by me to raise the mp4 mux bug somewhere?
by valentijn
Mon May 20, 2013 9:18 pm
Forum: Bugs
Topic: [qsv-svn5476]Output video not fluid
Replies: 13
Views: 2672

Re: [qsv-svn5476]Output video not fluid

- intel quick sync video support: yes - hardware version: 1.4 (minimum: 1.4) […] [23:21:59] MP4Mux: PTS 0 < DTS 21600 .... You presumably removed a lot of identical error messages? Seems like a bug in our DTS generation (MediaSDK version 1.6 will provide its own, good DTS, so you shouldn't get this...
by valentijn
Mon May 20, 2013 4:26 pm
Forum: Bugs
Topic: [qsv-svn5476]Output video not fluid
Replies: 13
Views: 2672

Re: [qsv-svn5476]Output video not fluid

Are you saying you don't see it, or just that it's hard to see. which player are you using?
by valentijn
Mon May 20, 2013 9:44 am
Forum: General Questions
Topic: HandBrake 0.9.9 Discussion
Replies: 84
Views: 19294

Re: HandBrake 0.9.9 Discussion

I am not using the x264 presets or built in presets. I am using a custom preset, that is not linked to a x264 preset. 0.9.8: http://pastebin.com/Q10JqG2m 0.9.9: http://pastebin.com/QTSAQvD8 I also notice that, although that profile is the same, in 0.9.8 the output was deinterlaced. In 0.9.9 the outp...
by valentijn
Sun May 19, 2013 10:42 pm
Forum: General Questions
Topic: HandBrake 0.9.9 Discussion
Replies: 84
Views: 19294

Re: HandBrake 0.9.9 Discussion

Another feedback: h264 encoding performance seems to be a lot better (about twice as fast). I am on win7-64, Intel i7-3870QM.
Can't find anything performance related in the release notes, maybe it's just the new x264?
by valentijn
Sun May 19, 2013 10:39 pm
Forum: General Questions
Topic: HandBrake 0.9.9 Discussion
Replies: 84
Views: 19294

Re: HandBrake 0.9.9 Discussion

I also noticed that when you start encoding, the progress (left-bottom) starts at 100% completed.
After a few seconds it switches back to zero and starts to increase normally.
I'm on 0.9.9-svn5476 (qsv branch) so not sure if it's on the official 0.9.9 as well.
by valentijn
Sun May 19, 2013 9:32 pm
Forum: Bugs
Topic: [qsv-svn5476]Output video not fluid
Replies: 13
Views: 2672

Re: [qsv-svn5476]Output video not fluid

Just did another run with Deinterlace set to off (instead of customer=qsv), same result. not fluid.
by valentijn
Sun May 19, 2013 9:29 pm
Forum: General Questions
Topic: HandBrake 0.9.9 Discussion
Replies: 84
Views: 19294

Re: HandBrake 0.9.9 Discussion

s55 wrote:Post a bug report with logs and samples and we'll pass it along.
Done -> "[qsv-svn5476]Output video not fluid" viewtopic.php?f=12&t=27250
by valentijn
Sun May 19, 2013 9:28 pm
Forum: Bugs
Topic: [qsv-svn5476]Output video not fluid
Replies: 13
Views: 2672

[qsv-svn5476]Output video not fluid

Hello, Thank you for all the effort of integration Intel QuickSync encoding into Handbrake. I tried the beta and ran into the following issue. I am encoding a 4000kbps mpeg-ts into a 2500kbps avg bitrate h264 mp4. The outputted video is not fluid, it has a slight stutter in it. It's easily noticed w...
by valentijn
Sun May 19, 2013 8:57 pm
Forum: General Questions
Topic: HandBrake 0.9.9 Discussion
Replies: 84
Views: 19294

Re: HandBrake 0.9.9 Discussion

Great news to have the QuickSync beta out, according to svn it looks based against 0.9.9 (or more speficic nightly svn 5476)? I tried it, but the output video isn't very fluid, there's a slight stutter in it. Anybody else having this problem? Shall I create a bug report, if I can create some small s...