Search found 11 matches

by esmith1966
Tue Jan 20, 2009 2:12 am
Forum: Mac
Topic: Not Able to Compile
Replies: 15
Views: 2195

Re: Not Able to Compile

I was able to complile before... (had to change my system disk) now I get this error at the end of my compile code... ranlib: file: libxvidcore.a(timer.o) has no symbols ranlib: file: libxvidcore.a(timer.o) has no symbols strip: input object file stripped: /Users/esmith/HB-dev/contrib/lib/libxvidcor...
by esmith1966
Sat Jan 03, 2009 3:31 am
Forum: Mac
Topic: Not Able to Compile
Replies: 15
Views: 2195

Re: Not Able to Compile

It now works... I had to do this: 1. download and unzip the yasm source code 2. open terminal and navigate to the new yasm-0.6.2 folder you just unzipped 3. run "./configure" 4. run "make" 5. run "sudo make install" (you'll obviously need an admin password for this one)...
by esmith1966
Fri Jan 02, 2009 7:28 pm
Forum: Mac
Topic: Not Able to Compile
Replies: 15
Views: 2195

Re: Not Able to Compile

I downloaded the latest for mac 0.7.1...
is that release OK?
by esmith1966
Fri Jan 02, 2009 6:54 pm
Forum: Mac
Topic: Not Able to Compile
Replies: 15
Views: 2195

Re: Not Able to Compile

OK... I reread the WIKI and redid the compile... It went a great deal farther in the complile, but still failed... I searched for "failed" in the output text and this is what I got... Last login: Fri Jan 2 08:32:19 on ttys000 bobbie:~ esmith$ cd /Users/esmith/ES-Dev bobbie:ES-Dev esmith$ m...
by esmith1966
Fri Jan 02, 2009 5:51 pm
Forum: Mac
Topic: Not Able to Compile
Replies: 15
Views: 2195

Not Able to Compile

I have followed the directions regarding compiling the latest svn build... I type 'make' and then the build fails... this is the output... what am I doing wrong? Last login: Fri Jan 2 07:27:04 on ttys000 bobbie:~ esmith$ cd /Users/esmith/Handbrake\ Trunk bobbie:Handbrake Trunk esmith$ make (cd macos...
by esmith1966
Thu Jan 01, 2009 7:52 pm
Forum: Mac
Topic: M2TS
Replies: 2
Views: 513

M2TS

I have been running into problems with m2ts files from a BluRay source (decryted by AnyDVD)... 1. The VC-1 codec does not seem to be supported -- although there are posts that say it works. Will there be a snapshot with VC-1 support soon? 2. On other m2ts files (ones that use H.264 or another MPEG-4...
by esmith1966
Mon Nov 12, 2007 4:51 am
Forum: Windows
Topic: Encoding, but no file appears
Replies: 1
Views: 708

Encoding, but no file appears

I have installed Vista...

I setup Handbrake as under XP and set it to run as Administrator...

It does the encoding, but no file appears.

During the encode, no file appears at the destination and after encode still nothing appears....

What's Up?
by esmith1966
Sun Sep 02, 2007 10:27 pm
Forum: Windows
Topic: DVD Fab Decrypter
Replies: 13
Views: 5925

That still does not work...

This folder CAN be read by Nero Recode2....

What is the bug that is lurking here... and why I am the only one who seems to have it...
by esmith1966
Sun Sep 02, 2007 7:44 pm
Forum: Windows
Topic: DVD Fab Decrypter
Replies: 13
Views: 5925

That did not work...

I created a folder named test and moved all the dvd files to it... still the same problem...

This is on a Vista machiine...
by esmith1966
Fri Aug 31, 2007 9:28 pm
Forum: Windows
Topic: DVD Fab Decrypter
Replies: 13
Views: 5925

What did you actually do?
Select the video ts folder instead of the main folder?

I did that and it did not work...
by esmith1966
Tue Aug 28, 2007 11:28 pm
Forum: Windows
Topic: DVD Fab Decrypter
Replies: 13
Views: 5925

DVD Fab Decrypter

I have been using DVD Fab Decryptor...

It used to work fine under the old Handbrake... BUT under the new version all I am getting is an error saying no title found...

When I copy the files over to the Mac, Handbrake works fine.

What's Up?